Puhelinvaraus

Puhelinvaraus

019 321 232, 019 324 640

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus

Kestävä ja kaunis korvaaja menetetyn tilalle

Menetettyä hammasta ei kannata surra. Nykyaikainen hammaskirurgia kykenee palauttamaan luonnollisen hymyn jälleen huulillesi miellyttävästi ja kivuttomasti. Puuttuvan hampaan korvaajana keinojuuri eli implantti on ylivoimainen vaihtoehto muihin hammaskorvaushoitoihin verrattuna.

Keinojuuri eli hammasimplantti on luonnollinen ja kestävä korvaaja luonnollisen hampaasi tilalle. Hammasimplantti ei kuormita naapurihampaita kuten esimerkiksi perinteiset sillat. Kestävä ja kaunis hammasimplantti on kuin oma hampaasi!

Kömpelöiden ja jatkuvaa puhdistusta vaativien irtoproteesien korvaajana keinojuuri on mutkaton ja miellyttävä tapa hymyillä jälleen herkemmin. Kestävä keinojuuri palauttaa lautasellesi myös irtoproteesien ajaksi sieltä hävinneet herkut, sillä keinojuuri kestää kovemmankin purennan! Lohjan Hampaan käytössä on tunnettu ja luotettava sveitsiläinen Straumannin implanttijärjestelmä. Keinojuurihoidon suunnittelua varten otetaan tarvittavat röntgenkuvat, tehdään kliininen tutkimus ja kustannusarvio hoidosta. Pure paremmin ja hymyile herkemmin – varaa aika hammasimplanttihoidon suunnitteluun vastaanotostamme puh. 019-321 232. Implanttimme asentaa  suukirurgi Antti Pihakari. Hän tekee myös vaativammat kirurgiset toimenpiteet.

LohjanHammas
(ent. Lohjan Hammaslääkärikeskus)
Kauppakatu 13 B, 08100 Lohja
p. 019 321 232, 019 324 640