Puhelinvaraus

Puhelinvaraus

019 321 232, 019 324 640

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus

Helposti hohtavan valkoinen hymy

Kukapa ei haluaisi hymyillä rohkeasti hohtavan valkoisilla hampailla.
Hampaisiin kertyy kuitenkin jatkuvasti värjäymiä nauttimamme ruoan ja juoman myötä.

Tavallisella hammastahnalla ei valkoisia hampaita voida palauttaa kuin hetkellisesti. Ammattimaisesti tehty esteettinen hammashoito voi tuoda pysyvämpiä tuloksia.

Esteettinen hammashoito käsittää kaiken suun ulkonäköön liittyvän.
Hampaiden valkaisu on osa suun esteettistä hoitoa. Lohjan Hampaan suuhygienistit käyttävät kotivalkaisumenetelmää. Hampaistasi otetaan jäljennökset, joiden perusteella valmistetaan valkaisulusikat. Yöaikaan valkaisulusikoissa pidetään valkaisugeeliä.  Värin vaalentuminen kontrolloidaan Lohjan Hampaan vastaanotolla.
Ennen hampaiden valkaisua hammaskivi poistetaan jotta valkaisugeeli pääsee vaikuttamaan kaikille pinnoille.

Värjääntyneet hammaspaikat voidaan myös vaihtaa vaaleampaan.Kun värjäytyneet hammaspaikat vaihdetaan hammaslääkärillä vaaleampaan, hymysi kirkastuu selvästi. Hampaan lohkeamat, virheasennot, hampaiden tummentuneet värit taikka värjäytyneet uurteet ja halkeamat voidaan korjata laminaateilla taikka kruunuilla.
Keraaminen pinta ei värjäydy, jolloin esteettinen tulos säilyy. Valloita vaalemammalla hymylläsi, varaa aika esteettiseen hammashoitoon Lohjan Hampaasta.

CEREC- Kauniimpi kestohymy vain yhdellä hoitokerralla

Lohjan Hampaassa on käytössään uudenaikainen CEREC-laitteisto, jonka ansiosta potilaalle voidaan ainoastaan yhden hoitokäynnin aikana tehdä ja asentaa keraamiset hammastäytteet sekä kruunut, ilman turhia ja aikaa vieviä väliaikaisrakenteita. Uudet keraamiset CEREC-täytteet ovat huomattavasti kestävämpiä kuin perinteiset muovitäytteet. CEREC-täytteillä hampaiden muodot voidaan palauttaa ennalleen, jolloin lopputulos on siisti ja esteettinen. CEREC-täytteet ovat erinomainen vaihtoehto myös vanhojen amalgaamipaikkojen korvaajaksi.

LohjanHammas
(ent. Lohjan Hammaslääkärikeskus)
Kauppakatu 13 B, 08100 Lohja
p. 019 321 232, 019 324 640